HTML

Gnómák

sok-sok haszontalan dologról fogok írni:) mert megérdemled!!!

Friss topikok

  • Darazs1: Nem volt fölösleges, sőt:)! Köszönjük, személy szerint hasznos volt nagyon élvezetes is! Örülök, h... (2009.03.08. 22:42) THE END
  • Lánymókus: Nem értek egyet a Darázzsal, engedd bő lére a mondanivalód! :D (2008.11.24. 20:05) Egger Lienz party
  • Lánymókus: Jobbulást! Egyébként mi a baj a pizsivel? :P :D (2008.11.03. 17:07) pizsiben
  • meoni: :) köszönöm!!!! (2008.10.12. 10:32) lange nacht der Museen
  • The Wife: Jajj, annyira örülök, hogy volt ez a jó napod, sok ilyet még! :) És Úúúúristen! XD Tudnál nekem ho... (2008.10.01. 23:34) am Königsee

Linkblog

2008.11.08. 23:00 meoni

magyar buli

Ha szerda akkor buli az IK-ban, újra. De most egy kicsit más, egy kicsit új. Már nyolcra oda voltam rendelve a koliba, persze a csajok kezelésbe vettek: előkerült a hajkiegyenesítő (eddig azt hittem, hogy akinek nálam egyenesebb haja van, az nem is ember) szóval fél óra küzködés és egy kis smink és még anyukám sem ismert volna fel aznap este. Nem mentünk át a kékbe, csak pár pillanatra, hogy áthozzuk a borokat, aztán vissza a pirosba, ahol megismerkedtünk egy török csajszival Damlával, utána kijöttek az amerikaiak is, előkerült a gitár, hááátt, John Minnessotából nem énekelt valami fényesen, alig vártuk hogy megunja, de nem sikerült magát észrevennie. Később betoppnatak Anikóék és még néhány magyar, akik itt kinn tanultak a Mozarteumban. Úgy éjszél körül fogtuk magunkat és bementünk a központba: a csajok már nagyon kíváncsiak voltak hogy is nézhet ki egy gay bar, szóval egy kis kitérő, jó drága ásványvíz,persze semmi extra..... így majd át egy ír bárba. Ennek a mókának már csak a sorozatos rosszullétek vethettek véget. Úgy hajnali fél három körül keveredtem vissza a koliba.

Csütörtökön fél 10kor volt német órám, bár nagyon keservesen sikerült bemásznom a suliba.... sőt még Donnal is sikerült összefutnom, a drágának biztos szemtengelyferdülése van, mert oda jött hozzám, megbokszolta a karomat, de közben másfele tekintett. Nem tudom, ha én oda megyek vkihez, akkor a szemébe nézek. Ez van. Este még elmentem a HB-ra megvenni a jegyet Innsbrucba. Másnap irány Mareszhoz.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://meoni.blog.hu/api/trackback/id/tr72761889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása