HTML

Gnómák

sok-sok haszontalan dologról fogok írni:) mert megérdemled!!!

Friss topikok

  • Darazs1: Nem volt fölösleges, sőt:)! Köszönjük, személy szerint hasznos volt nagyon élvezetes is! Örülök, h... (2009.03.08. 22:42) THE END
  • Lánymókus: Nem értek egyet a Darázzsal, engedd bő lére a mondanivalód! :D (2008.11.24. 20:05) Egger Lienz party
  • Lánymókus: Jobbulást! Egyébként mi a baj a pizsivel? :P :D (2008.11.03. 17:07) pizsiben
  • meoni: :) köszönöm!!!! (2008.10.12. 10:32) lange nacht der Museen
  • The Wife: Jajj, annyira örülök, hogy volt ez a jó napod, sok ilyet még! :) És Úúúúristen! XD Tudnál nekem ho... (2008.10.01. 23:34) am Königsee

Linkblog

2008.12.07. 16:34 meoni

langes Wochenende

Elég improvizatívra sikerült ez a hétvége, de jól sült el:). Csütörtökön kaptam Maresztől az SMS-t,hogy neki ez a hétvége pont megfelelne egy látogatásra. És ahogy mondta, úgy is lett. Elég sűrűre sikerült a hétvégi programunk. Pénte este rendezték  meg a salzburgi Krampuslaufot, esett, de hihetetlen nagy élmény volt. Mindegyikünket kispécézett magának egy-egy krampus és állandóan megtaláltak minket a tömegben. Ölelgetés, közös fotó, jó nagy ütések a lábunkra. Forraltboroztunk egyet, a jószokás kedvéért, aztán irány a meki, tudom gáz, de meleg van és még a mosdót is ingyen lehet használni. És hogy ott se unatkozzunk mellénktelepedett egy krampus, persze a kajánkra ácsingózott..... rosszul járt:). Este puboztunk Verával. Hááát, elég érdekes volt.....két olasz csávó próbálkozott Veránál, persze minket is meghívtak néhány rund sörre. Annyira gáz volt a szitu, basszus, ezek semmilyen nyelven nem beszéltek, Maresszal szó szerint szenvedtünk a hülyeségüktől. Azért imádkoztunk, hogy a szomszéd asztalnál ülő srác megszánjon minket és mentse meg az életünket ettől a két csődtől. Nem tudom, hogyan tudta lesmárolni Vera azt az undorító olasz srácok..... fúúújjjj. Miután visszaértünk még pálinkáztunk egyet a konyhában. Nem volt rossz...:)

Szombat, napsütés, város, vásár, vattacukor. Este salsaeset, ami annyira jól nem sikerült, de utána átmentünk a republikba. Fél 5re sikerült hazakóvályognunk. A bár tele volt swullokkal és leszbikusokkal, de nem is velük volt baj, hanem azzal a sok hetero csődtömeggel, akik ott adták a szépet. Ha rájuk gondolok, mindjárt rosszul leszek. Megérne egy tanulmány egy ilyen buli.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://meoni.blog.hu/api/trackback/id/tr45809474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása