HTML

Gnómák

sok-sok haszontalan dologról fogok írni:) mert megérdemled!!!

Friss topikok

  • Darazs1: Nem volt fölösleges, sőt:)! Köszönjük, személy szerint hasznos volt nagyon élvezetes is! Örülök, h... (2009.03.08. 22:42) THE END
  • Lánymókus: Nem értek egyet a Darázzsal, engedd bő lére a mondanivalód! :D (2008.11.24. 20:05) Egger Lienz party
  • Lánymókus: Jobbulást! Egyébként mi a baj a pizsivel? :P :D (2008.11.03. 17:07) pizsiben
  • meoni: :) köszönöm!!!! (2008.10.12. 10:32) lange nacht der Museen
  • The Wife: Jajj, annyira örülök, hogy volt ez a jó napod, sok ilyet még! :) És Úúúúristen! XD Tudnál nekem ho... (2008.10.01. 23:34) am Königsee

Linkblog

2008.10.26. 11:46 meoni

hosszú hétvége

A hét eleje maga volt a pokol, azt hiszem többet kéne aludnom. Teljesen szét vagyok esve, őszintén bevallom. Egyre kevesebb a türelmem!!!! Pedig még csak októbert írunk!Na mindegy!Épp most nézem, hogy az órám is bemondta az unalmast, fogalmam sincs hogyan fogok benne elemet cseréltetni. ÁÁÁÁÁ! Loser!!!

A lényeg: a hétvégén meglátogatott Alexandra. Elég tartalmasra sikeredett ez a pár nap, igaz Salzburgból nem sokat látott, mert a legtöbb időt Németországban töltöttük. Már harmadszor voltam a Königsee-nél, és másodszorra a Sasfészeknél:), de most fel a hegyre gyalog mentünk, két óra néha 24%-os lejtőkön, köd majd maga a menny fenn 1900 méteren. Megérdemeltük az Apfelstrudelt, én kettőt is megettem. A pincér egy kicsit sem volt meglepve amikor közöltem vele, hogy az két süti nekem jár:). Egyébként a hosszú hétvége miatt nagyon sok magyar kijött kirándulni. Sőt a Sasfészeknél, tegnap szinte csak magyarok voltak... Minden este farkas éhesen értünk vissza a koliba. Pénteken még forralt bort is csináltunk: Pesze az olaszom még sosem ivott ilyet(????),nem is ivott túl sokat belőle inkább sört ivott Olával és Alexandrával. Szóval rám maradt a maradék bor...:)Tegnap estére áthívtuk Szandrát, Orsit és Don-t is, végül "csak" Szandra érkezett meg. Orsi tanul a jövőheti vizsgájára, Don? passz! Palacsintát sütöttem, persze 2 perc alatt elfogyott minden. Nagy sikert aratott a tegnapi este.

Alexadra nem jött üres kézzel: túrórudi, magyar borok, pálinka, csoki, otthoni felvágott, jaj, tündér ez a csaj:)! Csak sajna ma délelőtt már haza is ment és vele a másik Szandra is. :(. De lehet, hogy a hétvégén átruccanok Innsbruckba. Remélem Maresz is benne lesz. 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://meoni.blog.hu/api/trackback/id/tr63732390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása